Noua creșă din Reșița prinde contur! Compania Națională de Investiții s-a apucat de treabă

cresa mica cni proiect

Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, a făcut primii pași pentru ridicarea creșei care va putea fi frecventată de zeci de copii din Reșița.

În luna septembrie a anului trecut, consilierii locali au aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării a unui teren de circa 2.700 de metri pătrați în vederea ridicării unei creșe în zona Intim, lângă Grădinița cu Program Prelungit „Riki – Priki”. Potrivit proiectului, viitoarea creșă va avea patru grupe, a câte zece copii fiecare, iar de construcția propriu-zisă se va ocupa Compania Națională de Investiții (CNI).

cresa mica cni

tm4ua media express de banat (100x1000px)

De altfel, CNI s-a apucat deja de treabă și a scos la licitație proiectul vineri, 21 ianuarie. Acesta presupune atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor a căror valoare estimată este de 8,4 milioane de lei. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 7 martie.

După ridicarea construcției, obiectivul va fi predat Primăriei Reșița, care are obligația de a suporta costurile cu racordarea la utilități (curent, apă, canal, gaz). Destinația clădirii nu poate fi schimbată timp de cel puțin 15 ani.

CITEȘTE ȘI: Reșița va avea o creșă nouă, în cartierul Govândari!

banner 970 x 250