Nou! Stația de betoane MaxAgro are o ofertă de vară și își recompensează clienții din Reșița!

maxagro 2
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Grupul de firme MaxAgro, important jucător pe piața construcțiilor din zona de vest a țării, se ridică la înălțimea așteptărilor, cu puternice investiții în cele mai moderne stații de betoane și cele mai noi mijloace de transport, puse la dispoziția celor interesați, care construiesc.

Una dintre stații este localizată în Bocșa, la mică distanță de Reșița, județul Caraș-Severin și cealaltă în Gătaia, județul Timiș. Ambele au o capacitate de producție de 120 mc/h. MaxAgro deține și o flotă de 11 autobetoniere și 3 pompe noi, de ultimă generație.

whatsapp image 2022 05 25 at 12.11.04 (1)

Fiindcă vara este anotimpul prielnic pentru efectuarea celor mai diverse lucrări în domeniul construcțiilor, firma MaxAgro aplică superprețuri de vară, în ton cu vremurile. Se poate comanda de la stațiile MaxAgro și se oferă livrare gratuită pe o rază de 35 de km distanță de una dintre cele două stații din Gătaia sau Bocșa. În luna iunie firma aplică o ofertă de nerefuzat: 100 de lei bonus, la fiecare 12 mc de beton comandat.

whatsapp image 2022 05 25 at 12.11.04 (2)

publicitate tmc 640

Important de reținut este faptul că MaxAgro pune pe piață pentru vânzare, nu doar beton ci și asfalt, produse de carieră, diferite sortimente de pietriș, nisip și oferă diverse utilaje pentru închiriere. Mai multe amănunte puteți afla dacă vizitați pagina online https://maxagro.ro/ acolo unde se află postat și portofoliul lucrărilor de utilitate publică pe care Grupul de firme MaxAgro le-a efectuat, în ultima perioadă. Este vorba despre numeroase drumuri reabilitate în județele Timiș și Caraș-Severin, la Denta, Ciacova, Gătaia, Sânandrei, la Grădinari, Prigor, Măureni, Biniș, Doclin, Tirol, precum și multe alte obiective.

whatsapp image 2022 05 25 at 12.11.04

Grupul de firme MaxAgro, constituit din anul 1993, în localitatea Gătaia, județul Timiș, activează cu succes și în agricultură, zootehnie și comerț.

publicitate Timisoara banner maxagro