Noile tramvaie, criticate: Culorile Timișoarei nu sunt galben-negru

la Timisoara hala pentru reparatia tramvaielor noi

Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, nu este de acord ca noile tramvaie fabricate în Turcia să fie în culorile galben-negru.

Compania Bozankaya a anunțat, miercuri, că în acest an vor mai ajunge la Timișoara încă 17 tramvaie noi, de mari dimensiuni. „Tramvaiele, achiziționate din fonduri europene prin PNRR, nu vor mai avea culoarea mov, ci vor fi livrate în galben și negru”. Conform comunicatului transmis de producătorul turc de tramvaie. Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Timișoarei, nu este de acord ca noile garnituri să fie în culorile galben și negru.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Culorile Timișoarei nu sunt galben-negru! Înainte de a lua decizii privind achiziția noilor mijloace de transport, în culorile galben-negre, corect ar fi ca populația orașului să fi fost consultată. Culorile alb-violet reprezintă un simbol. Respectiv o identificare cu Timișoara. Întrebați timișorenii și vi se va spune că îngemănarea alb-violet înseamnă o stare de spirit. Ar fi fost politicos ca măcar proiectul depus de către PNL în Consiliul Local, în urmă cu 10 luni, să fie dezbătut într-o ședință, pentru ca fiecare consilier să își exprime punctul de vedere. Nu vorbim despre critici acum, nu vorbim despre ambiții ridicole, ci vorbim despre ceea ce trebuie făcut! Și, apropo, în timp ce Timișoara dezbate culoarea mijloacelor de transport, Primăria Oradea dezvoltă proiecte de viitor, cu pasaje supraterane”, a afirmat Cosmin Tabără.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/