Noi servicii medicale gratuite pentru pacienții cărășeni

senare contracte cjas
untitled design set 970x90 px

De astăzi, cărășenii au la dispoziție trei cabinete în regim ambulatoriu pentru specializările ORL, Urologie și Psihiatrie.

La sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin au fost semnate miercuri, 3 mai, trei contracte pentru furnizarea de servicii medicale în ambulatoriul de specialitate clinic cu tot atâția furnizori, mai precis – dr. Valerică Lineschi, medic urolog, dr. Leonard Chiseliță, medic ORL, și dr. Milena Juverdeanu, medic psihiatru.

Dacă primii doi medici, Leonard Chiseliță și Valerică Lineschi, și-au desfășurat și înainte activitatea în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, în cadrul Policlinicii SMF din Reșița, acum cei doi au contracte individuale, pe cabinet.

„Am lucrat în contract cu CJAS în cadrul Policlinicii SMF din 2016. Între timp, policlinica s-a restructurat, și mi-am făcut un cabinet medical individual prin care am intrat din nou în contract cu Casa de Asigurări. Contractul cu Casa este benefic, mai ales în județul nostru, unde posibilitățile financiare sunt mici și asigurații au nevoie de asistență medicală, zic eu, de calitate.”, a precizat medicul ORL, Leonard Chiseliță.

publicitate ziar expresb 1000x100

„Sunt în aceeași situație cu colegul Chiseliță. Activitatea nu este nouă pentru noi, ci forma de organizare. Sperăm să ia la cunoștință cât mai mulți pacienți și să-i ajutăm cum putem noi mai bine.”, a spus și medicul Lineschi.

În schimb, medicul psihiatru Juverdeanu își desfășoară activitatea în Caransebeș, pe o specializare care are nevoie de reprezentare pe tot arealul județului. „Sunt medic specialist psihiatru, recent promovată în anul 2022, cu studii la Facultatea din Timișoara și stagiile făcute la Sibiu și începând de astăzi urmează să lucrez în contract cu CJAS. Am un cabinet medical individual la Caransebeș și consider că este chiar nevoie, pentru că m-am consultat cu specialiști, m-am consultat cu medici din zonă, și știu că deficitul există, și am zis că pot să fac o diferență, să beneficieze cât mai mulți oameni de servicii, fără să aștepte foarte mult după programări, așa că mă aștept să fie bine.”, a spus dr. Milena Juverdeanu.

La rândul său, directorul general al CJAS Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a declarat: „De azi, asigurații noștri pot beneficia de contracte, mai precis de serviciile decontate de către noi către partenerii semnatari. Scopul nostru este ca asiguratul să fie respectat pe baza unui parteneriat corect cu furnizorii”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/