Noi restricții din cauza caniculei pe drumurile și autostrăzile din Banat

Restrictii canicula Banat
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Canicula impune din nou restricții de tonaj pe drumurile naționale și pe autostrăzi, în Banat. Timp de două zile, camioanele nu vor trece pe aici.

Astfel, pe toate drumurile naționale și pe autostrăzile A1 și A6 se institute restricția de tonaj maxim de 7,5 tone. Măsurile afectează atât județul Timiș, cât și Caraș-Severin.

„Marți și miercuri, respectiv 25-26.07.2023, în intervalul orar 10:00 – 20:00, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 t pe sectoarele de drum național, drumuri expres și autostrăzi din județele: Teleorman, Dâmbovița, Argeș, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Arad, Timiș, Caras-Severin, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași”, a transmis CNAIR.

Aceste restricții sunt instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă. În Timiș și Caraș-Severin va f cod portocaliu, marți, iar temperaturile pot urca la 37 – 39 de grade Celsius la umbr. La nivelul asfltului, se pot înregistra peste 50 de grade Celsius.

Restricțiile de tonaj au menirea de a proteja și conserva sectoarele de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă.

 

 

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/