Noi proiecte culturale, finanțate la Timișoara cu un milion de lei

finantari pentru cultura la timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara a lansat un nou program de finanțare nerambursabilă, intitulat „Impuls în comunitate”.

Primăria Timișoara a alocat un buget de un milion de lei cu scopul de a susține noi inițiative culturale. Acestea vor fi finanțate de către Centrul de Proiecte, prin programul „Impuls în comunitate”.

Prin acest program acordăm atenție inițiativelor care sprijină dezvoltarea individuală și colectivă, care stabilesc relații noi sau consolidează relațiile existente între oameni, ridică nivelul de trai și promovează bunăstarea socială, contribuind la o societate mai deschisă și mai rezilientă”, a declarat Alexandra Rigler, directoarea Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Pentru anul 2024, direcțiile tematice ale programului de finanțare „Impuls în comunitate” sunt „Implicare în comunitate” și „Cultură în comunitate”.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Finanțarea se adresează persoanelor juridice de drept privat, fără scop patrimonial. Sunt încurajate să participe și asociațiile de proprietari, în calitate de persoane juridice române de drept privat, fără scop lucrativ, constituite în baza prevederilor Legii 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor”, a informat Centrul de Proiecte.

La fel ca toate programele lansate în anul 2024, fiecare propunere de proiect pentru care se solicită finanțare prin programul „Impuls în comunitate” va include o activitate cu public în cadrul evenimentului „Celebrarea orașului”, în perioada 16 – 18 august. Înscrierea proiectelor se poate face online, până la data de 7 iunie, la ora 16.00. Mai multe informații despre program se găsesc AICI!

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/