Noi posibilități de a face sport în aer liber pentru reșițeni!

explo 1000x200

După mai bine de un an de la instituirea restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, terenurile multisport de pe raza municipiului de pe Bârzava se redeschid, începând de luni, 10 mai, după cum au anunțat reprezentanții Primăriei Reșița.

Iubitorii sportului în aer liber au la dispoziție de săptămâna viitoare trei suprafețe de joc în trei locații diferite ale municipiului: Parcul Siderurgistului (un teren de baschet cu suprafață de joc modulară; un teren pentru fotbal, fotbal american, rugby, tenis cu piciorul sau volei cu suprafață de joc din gazon sintetic), Parcul Tricolorului ( teren de baschet cu suprafață modulară) și Strada Retezat (teren de baschet cu suprafață modulară).

Pentru a evita situațiile neplăcute din trecut, când s-a constatat utilizarea improprie și deteriorarea repetată a suprafețelor de joc, folosirea terenurilor se va putea face numai prin închiriere, pe bază de logare cu datele personale ale utilizatorilor.

Astfel, persoanele care doresc să închirieze terenurile pot accesa site-ul www.primariaresita.ro, creându-și apoi un cont de utilizator pe platforma www.agrement.primariaresita.ro.

Suprafețele de joc vor putea fi utilizate pe parcursul întregii săptămâni, de luni până duminică, în intervalul orar: 09.00-22.00, iar tariful pentru o oră de joc este 20 de lei, între 09.00 și 18.00, respectiv 30 de lei, de la 18.00 la 22.00.

banner 970 x 250