Noi piste de biciclete și stații de încărcare a mașinilor electrice la Giarmata, cu bani europeni. S-a semnat contractul

pista giarmata

Primăria Giarmata a reușit să atragă aproximativ 400.000 euro, bani europeni, cu scopul de a realiza piste de biciclete pe o lungime de peste trei kilometri, dar și două stații de încărcare a mașinilor electrice. Recent, primarul Claudiu Mihălceanu a semnat contractul de finanțare.

Investiții importante cu bani europeni în comuna Giarmata. În urmă cu câteva zile, Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata, s-a aflat la București cu scopul de a semna un contract cu finanțare europeană în valoare de două milioane de lei.

Mai precis, cu acești bani vor fi realizate piste de biciclete pe o lungime de 3,24 kilometri, pe străzile Morii, Principală și Calea Bencecului, precum și două stații cu patru puncte de reîncărcare a mașinilor electrice.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Acești bani i-am accesat prin PNRR și sunt doar o parte din tot ce am reușit să atragem din fonduri europene. Mă bucur că, în sfârșit, munca pe care am depus-o, de birou, se va regăsi pe teren și aceste proiecte vor fi implementate”, a afirmat Claudiu Mihălceanu.

mihalceanu

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/