Noi pași pentru introducerea gazului la Constantin Daicoviciu

conducta gaz

Proiectul privind înființarea rețelei de gaze naturale în comuna Constantin Daicoviciu avansează. Aproximativ 1.400 de gospodării se vor bucura în viitorul apropiat de condiții similare cu cele de la oraș.

În iunie 2022, Ministerul Dezvoltării dădea undă verde proiectului de realizare a infrastructurii de distribuție a gazelor naturale în comuna condusă de primarul Daniel Boambeș. Investiția de circa opt milioane de euro se va implementa prin Programul Național „Anghel Saligny”, deși, inițial, fusese acceptată la finanțare de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

În august 2023, proiectul de introducere a gazului în comuna Constantin Daicoviciu avansează. „Proiectul tehnic este gata, am fost la minister și urmează acum să demarăm procedurile de concesionare pe serviciu. Vom avea 1.330 de gospodării racordate la gaz, aici fiind incluse toate satele aparținătoare comunei: Căvăran, Maciova, Peștere, Mâtnicu Mare, Prisaca și Zăgujeni. Valoarea investiției se ridică undeva la opt milioane de euro, contribuția financiară a primăriei fiind de circa 150 de mii de lei, însemnând racordările, drumul de acces și altele.”, a declarat primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/