„Noi n-am săpat o groapă în 6 ani!” Dunca și Popa ridică spital de la zero în mai puțin de atât?!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Fostul comisar european Corina Crețu i-a risipit și ultima urmă de îndoială consilierului județean Ionuț Popovici cu privire la construirea unui nou spital județean la Reșița!

Corina Crețu a vorbit în cadrul emisiunii România 9 de la TVR despre PNRR și investițiile în sănătate incluse în acesta, precum și despre șansele ratate de țara noastră până acum de a-și moderniza sistemul sanitar din bani europeni. De aici și concluzia lui Ionuț Popovici despre mult promisul nou spital județean din Caraș-Severin.

„Cât de neștiutor, ignorant și populist trebuie să fii să arunci niște promisiuni astronomice, dezgropate parcă de pe o altă planetă? Ni se bate monedă de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și de primarul Reșiței că până în 2024 se dă startul construirii unui spital județean nou-nouț cu finanțare din PNRR. Desigur, fără nicio dovadă că banii vor veni de acolo. Pentru cei care vor să audă adevărul, nu niște gogoși răsuflate, îi invit să urmărească interviul cu fostul comisar european Corina Crețu.”, a comentat liderul PMP Caraș-Severin.

1000x100 casa brutarului

Citând-o pe Corina Crețu, care a spus că „noi n-am săpat o groapă în 6 ani”, Popovici a conchis: „Dar Romeo Dunca și Ioan Popa ridică spital de la zero la Reșița în mai puțin de atât. Treziți-vă, oameni buni! Între dorință și putință e cale lungă!”

expres banat 1000x100 (2)