Noi cursuri pentru fermierii cărășeni, la Direcția Județeană Agricolă

crescatori animale

Direcția Județeană Agricolă continuă și în acest an cursurile de calificare pentru fermieri. Noua sesiune se deschide în curând.

Se fac înscrieri pentru cursul de calificare în meseria de lucrător în creșterea animalelor, anunță Direcția Agricolă Caraș-Severin. Cursul se adresează persoanelor care doresc să desfășoare activități profesionale în fermele din țară și din străinătate, precum și persoanelor care accesează fonduri europene prin noul program de finanțare și au nevoie de cunoștințe temeinice în domeniu.

Pentru meseria de lucrător în creșterea animalelor, durata cursului este de trei luni, iar taxa de participare este de 820 lei (400 lei se achită la înscriere, 430 lei se achită la susținerea examenului de absolvire).

Dosarul de înscriere trebuie să conțină: cerere tip; copie act identitate; copie certificat naștere; copie certificat căsătorie, după caz; copie după ultima diplomă de studii absolvite; adeverință medic de familie cu mențiunea „clinic sănătos/apt curs”

Direcția pentru Agricultură Județeană Caraș-Severin vine în sprijinul fermierilor din județ, prin organizarea unor cursuri de pregătire în domeniul agricol. Frecventarea unor cursuri aduce un plus de cunoștințe participanților, dar şi oportunitatea de accesare a unor proiecte în agricultură finanțate din fonduri europene”, precizează DAJ Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/