Noi cursuri acreditate ANC, pregătite de CCIA Timiș

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește noi serii de cursuri acreditate, dar și o sesiune de instruire INTRASTAT pentru luna februarie de pe urma cărora absolvenții vor beneficia de certificate recunoscute național, emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Astfel, CCIAT, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează pe parcursul lunii februarie două serii de cursuri acreditate ANC: pentru formarea de inspectori/referenți resurse umane, respectiv experți achiziții publice. Pe lângă acestea, va avea loc și o sesiune de instruire INTRASTAT.

În ceea ce privește formarea de inspectori/referenți resurse umane, cursurile vor avea loc în perioada 27 ianuarie – 14 februarie, de luni până vineri, între orele 17.00 – 20.00. Cursanții vor fi instruiți în aplicația REVISAL, fapt pentru care vor avea acces individual la câte un laptop. Formatorii sunt Lucica Zirbău, Delia Farchescu și Dan Cojocaru. Taxa de participare este de 800 de lei de persoană cu posibilitate de achitare în două rate pentru persoanele fizice.

Formarea de experți în achiziții publice va avea loc în perioada 3 – 14 februarie. Cursul este, în mare parte, destinat compartimentelor de achiziții publice care, potrivit noilor prevederi ale legislației, trebuie să fie formate din cel puțin trei persoane, din care două treimi trebuie să aibă studii superioare și specializări în domeniul achizițiilor. Formatorul este Daniela Goia, iar taxa de participare este de 1000 de lei, cu posibilitate de reducere de 10% pentru membri CCIAT sau pentru absolvenții sesiunii de instruire „Utilizare S.I.C.A.P.”, organizată de CCIAT.

baner publicitate in Stiri Timisoara

Sesiunea de instruire INTRASTAT va avea loc în data de 12 februarie, între orele 9.00-17.00. Cursul se adresează operatorilor economici care realizează schimburi de bunuri cu statele membre ale Uniunii Europene și care doresc să se instruiască în acest domeniu. Lector va fi Anca Venera Diaconu, iar taxa de participare este 400 de lei, plus TVA, cu o reducere de 10% acordată membrilor CCIAT. Prețul include suportul de curs în format electronic, pauza de cafea, pauza de prânz și certificatul de participare. Termenul limită pentru înscrieri este 31 ianuarie.

Toate cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Diplomele și certificatele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/