Noapte înflăcărată la Ciudanovița! Mai multe locuințe au fost mistuite de un incendiu violent!

Noapte de coșmar pentru pompierii din Oravița. Trei echipaje au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins mai multe locuințe. 

La Ciudanovița s-a dat alarma noaptea trecută. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu care a cuprins mai multe barăci construite pentru muncitori. Acestea au ars ca niște torțe, având în vedere că tavanele erau construite din lemn, iar materialele depozitate în clădire au facilitat extinderea rapidă a incendiului.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Exista riscul propagării focului și la alte anexe, dar din fericire pompierii au reușit, după 5 ore, să stingă flăcările.

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, majoritatea încăperilor fiind nelocuite. Trei persoane care se aflau în clădire s-au autoevacuat imediat cum au observat flăcările, iar două pisici au fost salvate de către pompierii militari”, transmite Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”.

Se pare că flăcările ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Incendiul a distrus construcția aproape în totalitate.

banner 970 x 250