Nimeni nu vrea contractul pentru „Timișoara decide”. Licitația pentru pliante, afișe sau tricouri, reluată

timisoara decide

Licitația pentru printarea de zeci de tricouri, sute de pixuri și mii de pliante pentru „Timișoara decide” a fost reluată. Nimeni nu a vrut contractul de de 25.800 de lei.

Autoritățile caută servicii de tipărire de mmateriale pentru promovarea programului de buget participativ „Timișoara decide”

Se vor tipări 2.000 de flyere, 300 de pixuri, 1.500 de cărți de vizită și 40 de tricouri personalizate.

„Pentru o promovare adecvată a campaniei de buget participativ și a consultărilor publice sunt necesare materiale tipărite pentru a fi distribuite sau afișate în format fizic în locuri vizibile tuturor locuitorilor orașului care nu au acces la site-ul Primăriei. Vizăm în acest sens rețeaua de afișaj stradal Timpark, spațiile publicitare oferite de STPT (în cadrul mijloacelor de transport în comun și în stații), spații de afișaj în incinta altor instituții publice (precum școli, grădinițe, spitale, etc.) și precum și expunerea în Piața Libertății sau Piața Victoria sau alte zone de interes public. Prin această achiziție dorim să creștem gradul de informare și implicare al cetățenilor în deciziile publice. Achiziția vizează afișe, pliante, tipărituri digitale, tipărituri pe materiale rigide (de tipul placă pvc foam/comatex), materiale persoalizate (tricouri, pixuri, agende), cărți de vizită”, aflăm din caietul de sarcini.

Firmele interesate pot depune oferte până în 13 iunie și contractul se va încheia pentru un an.

1000x200 dacus 02

Anul acesta, în cursa pentru finanțare din bugetul participativ intră 41 de proiecte. Procesul de votare se va desfășura în intervalul 1 iunie – 2 iulie. Proiectele câștigătoare, maximum 15, vor fi desemnate în urma votului timișorenilor, apoi vor fi incluse în bugetul local și implementate de Primărie.

Noutatea ediției din acest an este că, din bugetul total de 4,2 milioane lei alocată bugetului participativ, suma de 1,2 milioane de lei va fi direcționată către campania dedicată cartierelor.

 

publicitate si promovare online banner maxagro