Nigeria, campioana Caraşului la minifotbal

Prima ediţie a Campionatul Judeţean de minifotbal Amatori, organizată de Clubul Sportiv Fotbal-Tenis ,,Sabrina”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Reşiţa, competiţie desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Minifotbal, a fost câştigată de Nigeria.

 

Nu mai puţin de 250 de jucători legitimaţi au jucat în fiecare duminică fotbal într-un cadru organizat, pe terenul sintetic din Parcul Siderurgistului. Reuşita întrecerii şi numărul mare de jucători înscrişi a condus şi la înfiinţarea Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Caraş-Severin. Ediţia 2011-2012 a fost câştigată de echipa Nigeria, care va participa la Turneul de Calificare de la Deva, în data de 17 iunie, alături de campioanele din Oradea şi Sibiu, pentru participarea la Turneul Final, care va avea loc tot la Deva, în data de 28 iunie. În campionatul judeţean, Somania s-a clasat pe locul doi şi va participa în perioada 28 iunie – 1 iulie, la Iaşi, la un turneu cu câştigătoarele Cupei României din toate oraşele ţării.

leader board 728 x 90 px

„Campionatul Judeţean de minifotbal Amatori a reprezentat o alternativă  reală a tuturor categoriilor de oameni. Iubitorii de fotbal, care după orele de serviciu îşi găsesc timp pentru un meci de fotbal, au avut posibilitatea de a participa la un campionat de minifotbal într-un cadru organizat la nivel local şi naţional. Totodată, s-a asigurat reintegrarea sportivilor profesionişti aflaţi la sfârşitul carierei într-un campionat de minifotbal”, a declarat Dorin Voina, preşedintele CS Fotbal-Tenis ,,Sabrina”.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630070600903″]