Nicolae Robu răspunde acuzațiilor lui Dominic Fritz: „Ce minte au cei care au asemenea pretenții? Să vină Procuratura, nu Neica X Justițiarul!”

untitled design set 970x90 px

Nicolae Robu, furios pe „calomniile” lansate de candidatul USR la Primărie! Liberalul spune că procurorii trebuie să sesizeze problemele, nu justițiarii de pe Facebook. Cu toate că Dominic Fritz a acuzat că o firmă a unui membru PNL a primit contracte de milioane de euro, Nicolae Robu nu vede vreo problemă și spune că liberalii nu trebuie excluși de la licitații sau concursuri.

Primarul Timișoarei consideră acuzațiile USR Timiș niște bazaconii nefondate. Nicolae Robu sugerează că useriștii și pesediștii au făcut un blat pentru a ataca administrația liberală. Primarul spune că procurorii trebuie să investigheze posibilele neregulile, nu „Justițiarul” Fritz. „Constat că pe lângă atacurile jenante și penibile ale pesediștilor vine USR, care e din ce în ce mai virulent pe tot parcursul de când s-a înființat. USR a fost mai agresiv la adresa mea și a PNL chiar decât PSD-ul. Niciodată USR Timiș nu a atacat PSD Timiș. Eu nu îmi aduc aminte. În permanență, PNL este lovit în fel și chip! Acum a apărut o mizerie de nedescris vizavi de nu știu ce deturnări cu semaforizarea, tot felul de bazaconii care nu au nicio legătură cu realitatea. Să vină Procuratura, nu Neica X Justițiarul, și să vadă dacă cineva a greșit și să-l pedepsească!”, a răspuns Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: Bani pompați către firme de partid din bugetul Timișoarei?! Dominic Fritz acuză că milioane de euro sunt dați cu dedicație unui membru PNL

Nicolae Robu nu vede nicio problemă în faptul că peneliștii au primit funcții de conducere sau contracte pe bani publici. Primarul spune că trebuie să primeze competența, nu apartenența politică. „Unii ar vrea ca liberalii să fie excluși. Acum, dacă noi suntem la putere, firmele liberale să nu vină la licitații, să nu se implice oamenii competenți, peneliști să nu vină la concursuri, să nu poată câștiga concursuri. Ce minte au cei care au asemenea pretenții?”, a comentat primarul.

Nicolae Robu îl provoacă pe Dominic Fritz la o competiție în realizări. Primarul are încredere în simțul critic al timișorenilor și crede că vor cataloga acuzațiile candidatului USR drept calomnii. „Să ne comparăm în realizări! Dacă sunt pe terenul de fotbal, îmi place să ne comparăm în goluri date și să câștigăm. Dacă suntem în politică, în realizări. Să fie o competiție în realizări, să ne strângem mâna, să ne respectăm unii pe alții. Vedeți să vină cu altceva în afară de critici? Dacă ar fi critici fundamentate, nu aș zice nimic, dar sunt critici cu statut de calomnie, sunt denaturări, intoxicări. Cetățenii se lămuresc. Nu vreau să fac acuze în bloc, dar unii care ies cu tot felul de mizerii își devoalează micimea, caracterul. Cetățenii nu pot fi prostiți”, a încheiat Robu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/