Nicolae Robu, primele declarații la închiderea urnelor: „Sufletul îmi spune că voi câștiga”

Primarul în funcție al Timișoarei așteaptă încrezător rezultatul votului de astăzi. Mai puțin exuberant ca de obicei, Nicolae Robu s-a declarat încrezător în victorie, însă își justifică prudența prin responsabilitate. 

„Eu aștept rezultatele încrezător, dar cu conștiința împăcată pe orice varianta că mi-am făcut datoria. Eu sunt un om responsabil și nu pot să mă aventurez pentru că votul este secret, percepția publică în stradă mi-a fost mai favorabilă decât oricând de când sunt eu în politică. La modul în care s-a dus campania, mie mi-a rămas un gust amar de la această campanie. Orice se poate întâmpla pentru că, din păcate, multă lume este influențabilă, neavând informațiile toate ca să poată aprecia corect. Sufletul îmi spune că voi câștiga. Sper că după ce voi fi victorios, sper sa fiu victorios, vă voi spune despre un gust amar pe care îl voi avea alături de gustul dulce al victoriei”, a declarat Nicolae Robu.

Robu a venit la sediul PNL Timiș însoțit de soția sa. Tot acolo au fost prezenți mai mulți lideri ai filialei și candidați ai PNL în alegerile locale. Liberalii au aplaudat victoria PNL la nivel național.