Nicolae Robu anunță că va candida pentru un nou mandat de primar al Timișoarei: „Mă doare sufletul de ce i se întâmplă orașului”

Nicolae Robu a anunțat că intenționează să candideze pentru un nou mandat de primar al Timișoarei, pe motiv că îl „doare sufletul de ce i se întâmplă orașului”. Și Dominic Fritz, actualul edil-șef, va intra în cursa pentru Primăria Timișoara din anul 2024.

Dominic Fritz, actualul primar al Timișoarei, are contracandidat la alegerile locale din anul 2024. Nicolae Robu a anunțat, într-un comentariu pe Facebook, că vrea să obțină și cel de-al treilea mandat de edil al orașului de pe Bega.

Da, o spun fără ezitare, vreau să mai candidez pentru că mă doare sufletul de ce i se întâmplă orașului, de ce se alege din toată munca și zbaterea mea! Altminteri, mi-ar fi fost de-ajuns 30 de ani din viață puși în serviciul public, în care eu m-am dedicat 100% împlinirii datoriei (14 ani prorector, 8 ani rector, 8 ani primar)”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare, întrebat fiind de către un internaut dacă va candida la următoarele alegeri locale pentru Primăria Timișoara.

Vă reamintim că și Dominic Fritz, actualul primar al Timișoarei, a anunțat că intenționează să candideze pentru un nou mandat.

Nicolae Robu a fost primar al Timișoarei timp de două mandate, anul trecut fiind învins de către Dominic Fritz. Totuși, Robu este foarte activ pe Facebook, unde critică frecvent actuala administrație.