Nicolae Ciucă: „România poate sprijini Kievul ca stat vecin și țară NATO”

nicolae ciuda ruslan stefanciuk 2
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Întâlnire de maximă importanță într-un moment tensionat pentru viitorul Europei de Est! Nicolae Ciucă a reprezentat România la Washington, unde a discutat cu liderul ucrainean Ruslan Stefanciuk despre mișcările de pe front și rolul României în fața pericolului rusesc.

Nicolae Ciucă a reafirmat sprijinul României față de cauza Ucrainei. La Summitul Parlamentar NATO de la Washington DC, liberalul a discutat cu Ruslan Stefanciuk, președintele Radei Supreme a Ucrainei, despre modul în care țara noastră poate veni cu soluții concrete la problemele de la Kiev.

„Relațiile bilaterale dintre România și Ucraina se consolidează, iar diplomația parlamentară are aici un rol esențial. Aceasta a fost tema discuției pe care am avut-o la Washington – în marja Summitului Parlamentar al NATO – cu Ruslan Stefanciuk. La reuniunea din capitala americană se iau zilele acestea decizii cruciale pentru domeniul apărării, de care depind viitorul nostru, al tuturor. De aceea, în întrevederea cu omologul meu ucrainean, am vorbit despre soluțiile concrete de care Kievul are nevoie și sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin și țară membră NATO”, a declarat președintele PNL Nicolae Ionel Ciucă.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/