Nicolae Beg: „Nu puteam să cer mai mult, că la Marga avem de toate!”

„Punct ochit, punct lovit”, spune primarul comunei Marga , căreia i-au fost aprobate ambele solicitări depuse spre finanțate pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Comuna Marga a primit puțin peste 8 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării, după ce zilele trecute s-a încheiat evaluarea obiectivelor de investiții finanțate pe PNI „Anghel Saligny”, program prin care sunt asigurate în localități serviciile de bază, precum apă, canalizare, gaz, reabilitare drumuri și poduri.

Pentru primul proiect „Modernizare infrastructură rutiere comuna Marga” a fost alocată suma de 2.200.438.85 de lei, iar pentru cel de-al doilea – „Reabilitare stradă comuna Marga” – 5.811.770.10 de lei. Primarul Nicolae Beg spune că nici nu și-a dorit mai mult, de vreme ce la Marga oamenii nu prea duc lipsă de nimic. „Am depus două proiecte, și ambele ne-au fost aprobare. Suma nu este mare, dar nici nu puteam cere mai mult, căci la Marga avem de toate: apă, canalizare, gaz, cămin cultural, dispensar, școală și străzile puse cam toate la punct. Am solicitat finanțare pentru modernizarea drumului care a fost asfaltat în 2008, iar pe lângă acesta avem pavare de trotuare și rigole. Le refacem pe toate pentru că în urma lucrărilor la apă și canalizare au avut de suferit și nici nu au fost refăcute așa cum ar fi trebuit. Mai am o singură stradă care vine asfaltată prin acest program, după care încheiem cu toate.”, ne-a mărturisit primarul comunei Marga, Nicolae Beg.