Nicio surpriză! Fostul jandarm Attila Hajdu, noul șef al Poliției Locale Timișoara

hajdu attila

Fără surprize! Primăria Timișoara a anunțat că fostul jandarm Attila Hajdu a câștigat concursul de director al Poliției Locale. Joi, acesta a susținut proba interviului, fiind singurul candidat rămas în cursă. Attila Hajdu a fost comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Jandarmeriei Timiș.

Poliția Locală Timișoara are un nou șef. Reprezentanții primăriei informează că Attila Hajdu a câștigat concursul de director executiv, la care s-au înscris inițial șase candidați.

Hajdu Attila, absolvent al Universității de Vest din Timișoara, a fost comandantul structurii de acțiuni speciale și antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, între 2009 și 2014, apoi ofițer specialist în acțiuni speciale și antiteroriste în cadrul IJJ Timiș. S-a ocupat de pregătirea și formarea profesională a jandarmilor între anii 2018 și 2020, iar între 2020 și 2021 a fost împuternicit șeful Serviciului Resurse Umane din cadrul IJJ Timiș”, a informat Primăria Timișoara.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Concursul câștigat de Hajdu a fost primul organizat pentru postul de director al Poliției Locale Timișoara, de la înființarea acestei instituții în anul 2011.

Misiunea domnului Hajdu Attila nu este una ușoară: preia o instituție care trebuie reformată și adusă aproape de cetățean, în stradă, acolo unde sunt problemele oamenilor. Îl felicit pentru promovarea acestui concurs și îl asigur de întreaga mea deschidere pentru a reclădi încrederea timișorenilor în Poliția Locală. Îmi doresc ca perioada de acomodare să fie cât mai scurtă și să vedem repede rezultate”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

 

 

banner 970 x 250