Nici vorbă de sărăcie! În Caransebeș se construiesc blocuri, iar apartamentele se vând încă din faza de proiect!

Deși salariile sunt mici și creditele de la Prima Casă nu mai ajută, în municipiul Caransebeș s-a reușit performanța ca dezvoltarea imobiliară să fie înfloritoare.

Un investitor din Caransebeș a reușit să construiască primele trei blocuri de apartamente, în zona Aeroport a municipiului, oferind ca facilități loc de parcare, loc de relaxare pavat în spatele blocului, de grătare, loc de joacă pentru copii, utilitățile trase până în apartament, aproape de aeroport, de șoseaua de centură a municipiului, de spital și la 5 minute de mers cu mașina de centrul urbei.

„Eu am lucrat cu această familie care s-a gândit să construiască de la zero un bloc pe două nivele cu apartamente, care au fost vândute din faza de proiect. Clienții sunt oameni care lucrează majoritatea în străinătate și care au achitat valoarea apartamentului pe etape, având o flexibilitate din partea investitorului. Clienții au participat la realizarea fiecărui apartament în parte, și-au ales modelul de gresie, faianță, parchet cu care să le fie dotat apartamentul”, a specificat agentul imobiliar Bianca Ștark.

20161125_133900

Valoarea apartamentelor se încadrează între 33.000 de euro pentru apartamentele cu două camere la parter cu TVA inclus, până la 43.000 de euro pentru apartamentele de 106 m.p. care se situează la etajul 2 cu mansardă. Familiile care au cumpărat apartamentele se pot muta în primul bloc de săptămâna viitoare, după un an și patru luni de la punerea pietrei de temelie. În total, 18 familii vor beneficia de condiții la standarde europene la finalul acestei importante investiții private în Caransebeș. Cum zona este în plină dezvoltare, noii locatari speră ca și strada să fie asfaltată în viitorul apropiat de către administrația publică locală.

20161125_134012