NEWS ALERT. Urs lovit de tren între Armeniș și Teregova!

railroad tracks in autumn

Un eveniment total neobișnuit a fost înregistrat în această dimineață. Cadavrul unui urs lovit de tren a fost găsit între Armeniș și Teregova.

Alarma s-a dat în această dimineață, când un trecător a apelat 112 semnalând faptul că un urs a fost lovit de tren. Trupul animalului zăcea pe linia de cale ferată. Reprezentanții Serviciului Județean din cadrul Poliției Transporturi ne-au declarat că ancheta este în curs de desfășurare, însă circulația feroviară nu a fost afectată, nu au fost înregistrate întârzieri în mersul trenurilor. Așadar, cel mai probabil, mecanicul de pe locomotivă nu a sesizat faptul că a lovit animalul.

Este pentru prima dată când un urs și-a făcut apariția în zonă, semn că și județul Caraș-Severin intră pe lista celor care s-ar putea confrunta curând cu probleme cauzate de animalele sălbatice. În luna aprilie a acestui an, un pui de urs a fost găsit în apropierea unui hotel din Băile Herculane.

CITEȘTE ȘI: Pui de urs, găsit în zona unui hotel din Băile Herculane

UPDATE, ora 9.30

Se pare că este vorba despre un urs de talie medie, iar accidentul nu a provocat pagube la nicio garnitură de tren. Au fost chemate organele abilitate pentru a ridica trupul animalului. Între timp, cercetările continuă pentru a se stabili exact cum s-a produs accidentul.