NEWS ALERT. Trei polițiști și un urmărit național, băgați în spital de o tânără de 22 de ani! [UPDATE]

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această seară pe raza orașului Oțelu Roșu, în care a fost implicată o mașină de poliție aflată în misiune!

Polițiștii de la Posturile de Poliție Bouțar și Marga au depistat pe raza localității Vama Marga o persoană dată în urmărire națională pentru infracțiuni la regimul circulației. În timp ce cei trei polițiști împreună cu fugarul se deplasau din direcția Vama Marga spre Oțelu Roșu, într-o autospecială a Poliției având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe Strada Hațegului din Oțelu Roșu, în dreptul imobilului 35, un autoturism condus de o femeie de 22 de ani, care venea din sens opus, a virat stânga fără să se asigure. Nu a acordat prioritate mașinii de poliție și s-au lovit violent. În urma accidentului a rezultat rănirea celor trei polițiști și a unei pasagere pe locul din dreapta față a mașinii conduse de șoferița imprudentă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157665115694963″]
Toate cele șase persoane implicate în accident au fost transportate la Caransebeș, la Spitalul Municipal, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE, ora 20.30
Veștile de la Spitalul Municipal Caransebeș nu sunt chiar cele mai bune. Polițiștii au suferit leziuni destul de serioase la bazin și sunt șanse mari ca doi dintre ei să fie transportați la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara.

UPDATE, ora 22.40

promovare banner maxagro

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț, a prezentat primele informații oficiale despre accidentul de la Oțelu Roșu. „Din primele cercetări a rezultat faptul că trei polițiști ai orașului Oțelu Roșu au fost angrenați într-o acțiune ce viza reținerea unui bărbat de 31 de ani, din localitatea Vama Marga, urmărit național pentru infracțiuni la regimul circulației. După identificarea și reținerea acestuia în localitatea Vama Marga, polițiștii, împreună cu bărbatul, s-au deplasat cu autospeciala din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin către sediul Poliției orașului Oțelu Roșu. Pe strada Hațegului din Oțelu Roșu, în dreptul imobilului cu numărul 35, autospeciala Poliției a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de către o tânără de 22 de ani, din Reșița. Aceasta se deplasa cu viteză redusă, întrucât intenționa să efectueze virajul la stânga. Până în momentul de față nu se poate stabili cu exactitate cauza producerii accidentului”.

Polițiștii au fost răniți grav, motiv pentru care au fost transportați la spitalul din Caransebeș și ulterior la spitalul din Timișoara. Bărbatul urmărit național a fost rănit ușor. La fel și conducătoarea auto de 22 de ani și pasagera aflată cu aceasta în autoturism. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: resita.ro

publicitate tmc 640