NEWS ALERT. Schelean a semnat adeziunea la PSD! „Nu m-am mai simțit bine în organizația locală PNL!”

explo 1000x200

Ion Mocioalcă a dat o grea lovitură organizației județene PNL Caraș-Severin obținând semnătura unui om foarte important pe care liberalii s-au bazat în ultimii ani!

Valeria Schelean – Șomfelean, deputat PNL de Caraș-Severin, a aflat aseară că discuțiile dintre tatăl său, Nicolae Schelean, și liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, s-au încheiat cu semnarea unei adeziuni. De fapt, cu plecarea lui Nicolae Schelean din PNL în PSD! „E opțiunea lui politică pe care nu am decât să o respect. Fiecare cu deciziile lui, nu ne influențăm reciproc. Eu rămân consecventă principiilor mele, rămân în continuare în PNL, nu am gânduri de plecare. Fiecare om e liber să aibă opțiunea sa politică și să se ducă în acel partid care consideră că-l reprezintă. Știam că tatăl meu cochetează cu ideea, dar nu știam că va semna adeziunea la PSD. Știam de discuțiile pe care le-a purtat de mai mult timp cu Ion Mocioalcă, știam de nemulțumirile lui legate de modul în care s-au desfășurat lucrurile în organizația locală, dar momentul în sine nu l-am anticipat”, a declarat Valeria Schelean – Șomfelean pentru expressdebanat.ro.

De ce a ales Nicolae Schelean să treacă de la PNL la PSD am aflat chiar de la acesta. „Nu m-am mai simțit confortabil în organizația în care funcționam și am decis să plec. Am plecat în organizația PSD Zăvoi. Nu mă mai simțeam așa cum e normal într-o organizație și atunci am decis să-mi caut alt drum”, a spus Schelean pentru Express de Banat.

În ciuda acestei mutări – bombă, atât deputatul PNL, cât și tatăl său, au ținut să risipească din start orice comentarii legate de o posibilă trecere a Valeriei Schelean – Șomfelean la PSD. „Tata m-a lăsat tot timpul să decid singură, deciziile politice întotdeauna mi-au aparținut. M-a sprijinit de fiecare dată în tot ceea ce am făcut, dar nu a încercat să mă influențeze în vreun fel și nici acum nu va încerca să iau o altă decizie decât pe cea care eu mi-o doresc. E un semn de întrebare pentru PNL la nivel local, de ce tatăl meu, care a contribuit semnificativ pentru organizarea PNL-ului nou, a ajuns să aibă niște supărări, niște nemulțumiri. Sunt niște întrebări de pus”, a mai afirmat parlamentarul PNL. Aceeași idee a fost întărită și de Nicolae Schelean: „Valeria să decidă cum vrea, dacă ea se simte bine în PNL eu nu voi încerca să-i schimb opțiunile”.

banner 970 x 250