Au “ars” statul cu 50.000 de lei

La această oră sunt în desfăşurare cinci percheziţii, două în Reşiţa, pe strada A.I.Cuza şi aleea Zalei, şi trei în Caransebeş, la domiciliile mai multor persoane despre care există informaţii că ar fi implicate în contrabanda cu ţigări.

UPDATE ORA 12.32 Țigările au fost confiscate
Polițiștii au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare, în vederea documentării activităţii infracţionale desfăşurată de un grup ce are ca obiect traficul de ţigări de provenienţă Serbia. „Percheziţiile au avut loc în această dimineaţă, pe raza municipiilor, Reşiţa şi Caransebeş. Din acest grup făceau parte B.C., de 38 de ani, B.D., de 44 de ani, A.D., de 35 de ani, L.G., de 66 ani şi G.A., de 51 de ani”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, în urmă cu doar câteva momente.

În urma descinderilor a fost confiscată cantitatea de 6.354 de ţigarete, de diferite mărci, netimbrate sau timbrate în Serbia. De asemenea, au fost ridicate înscrisuri şi ambalajele baxurilor de ţigări. În această cauză prejudiciul creat la bugetul general consolidat al statului se ridică la suma de aproximativ 50.000 de lei.

 „Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la Codul Fiscal şi contrabandă cu ţigări”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

UPDATE ORA 08.50 Fără reținuți la Reșița
De pe Bulevardul A. I. Cuza, din Reșița, polițiștii au plecat cu mâna goală și nu au reținut nicio persoană.

UPDATE ORA 07.30 Descinderi în municipiile județului
Potrivit Ancuţei Cărbunaru, reprezentantul IPJ Caraş-Severin, se caută atât ţigări, cât şi înscrisuri care să dovdească activitatea infracţională a acestora.

Din primele informații, la Caransebeş au fost confiscate deja anumite cantităţi de ţigări.

Vom reveni cu amănunte!