NEWS ALERT. Mașină a Poliției din Oțelu Roșu, implicată într-un accident rutier deosebit de grav! [UPDATE]

Accident rutier deosebit de grav, în această după-amiază, soldat cu vătămarea corporală a unei tinere aflată în mașina Poliției Rutiere. Potrivit primelor informații, pentru victima în vârstă de 29 de ani s-a solicitat elicopterul SMURD.

Astăzi, la ora 12.25, pe DN 68, pe raza localității Voislova, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție. În mașină se aflau doi agenți care au fost transportați la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Autospeciala de poliție se afla în misiune și s-a lovit frontal de un autocamion, care transporta marmură de Rușchița.

„Accidentul a avut loc la intersecția DN 68 cu DJ 684. Autocamionului se deplasa pe DJ 684, a virat pentru a se înscrie pe DN 68. În prezent se desfășoară cercetarea la fața locului. Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile polițiștilor”, precizează comisar-șef Dinu Nicorici.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

UPDATE, ora 14.10

Ambele victime din mașina Poliției au ajuns la Spitalul Municipal din Caransebeș, fiind stabili hemodinamic. Deocamdată, investigațiile medicale continuă și pentru moment nu se impune transferul tinerei cu elicopterul SMURD.

Sursă foto: Facebook

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

banner 970 x 250