NEWS ALERT. Mascații au descins în Caraș-Severin! Zece percheziții la această oră! [UPDATE]

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Caraș-Severin efectuează mai multe percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigări!

Din primele informații, vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere. Perchezițiile au loc la persoane bănuite că dețin, transportă și comercializează țigări provenite din contrabandă. Zece percheziții au loc în Caraș-Severin și alte opt în județul Mehedinți. E vorba despre un grup infracțional organizat.

UPDATE, ora 8.20

Localitățile călcate dis-de-dimineață de mascații de la IPJ Caraș-Severin sunt Băile Herculane, Mehadia, Cornereva și Valea Bolvașniței. În Mehedinți, oamenii legii au descins în localitățile Drobeta Turnu Severin, Ostrovul Corbului și Bresnița Ocol.

UPDATE, ora 8.30

“La acţiune participă și poliţişti de la ordine publică, de la investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Caraș-Severin. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, ne-a informat Cecilia Dăneț, reprezentanta IPJ Caraș-Severin.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/