NEWS ALERT! Marcel Vela, prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară!

marcel vela vrea aquapark termal la caransebes
untitled design set 970x90 px

Liderului liberalilor cărășeni i s-a propus o funcție extrem de importantă în Statul Român, care presupune că Marcel Vela trebuie să renunțe la calitatea de senator și să-și întrerupă cariera politică!

„De multe ori în viață te afli la intersecție de drumuri și trebuie cumpănit foarte bine încotro mergi, cântărind toate aspectele, detaliile și consecințele. Pentru că acest subiect a devenit oarecum public, fiind întrebat de mai mulți jurnaliști și colegi din județ dacă voi fi numit de către Parlamentul României ca Prim-Vicepreședinte al ASF (Autoritatea de Supraveghere Fiscală), ca propunere din partea PNL, din respect pentru toți, clarific aici acest răspuns: Într-adevăr, a fost o discuție care mă onorează foarte mult și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și voiau să mă voteze. Partidul încă nu a luat nicio decizie în acest sens și toate discuțiile au fost neoficiale.

Fiind o funcție apolitică, îmi este foarte greu să-mi părăsesc alegătorii, partidul și camarazii, mai ales acum, când urmează un an complicat cu patru rânduri de alegeri electorale.
Indiferent de statutul onorant la ASF, poziție socială sau beneficii salariale, am decis să nu candidez pentru acest post, să rămân în politică președinte al Filialei PNL CS și vicepreședinte al Partidului Național Liberal, alături de întreaga Echipă PNL și de președintele Nicolae Ciucă.”, a comentat Marcel Vela.

Dacă ar fi acceptat să meargă prim-vicepreședinte la Autoritatea de Supraveghere Financiară și ar fi primit votul Parlamentului, Marcel Vela ar fi ieșit, cel puțin pentru următorii 5 ani, atât cât e mandatul la ASF, din scena politică. Ar fi trebuit să renunțe nu numai la Parlament, ci și la șefia PNL Caraș-Severin și la calitatea de membru PNL.

Ar fi fost a doua lovitură de proporții pentru politica din Caraș-Severin după ce, luna trecută, celălalt greu, Ion Mocioalcă, a spus adio vieții de partid și de parlamentar, alegând să ocupe funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi a României.

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea care reglementează, autorizează și supraveghează entitățile din piețele financiare non-bancare românești: asigurări-reasigurări, instrumente și investiții financiare și pensii private.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/