NEWS ALERT. La Caransebeș s-a refăcut USL-ul! Șefa tineretului social-democrat, noul manager al Spitalului municipal, în locul liberalului Mihăilică!

PSD-ul dă mâna cu PNL-ul în Caransebeș, ca pe vremea USL-ului, astfel că liberalii renunță la unele funcții importante în favoarea social-democraților, pentru ca toată lumea să fie fericită!

Exemplul cel mai clar și cel mai proaspăt este cedarea conducerii spitalului Municipal de Urgență, cel mai mare consumator public al urbei, de către liberalul Ionuț Mihăilică în favoarea social-democratei Mihaela Popovici. Bineînțeles, mutarea s-a făcut prin dispoziția primarului Felix Borcean, președinte PNL Caransebeș și vicepreședinte PNL Caraș-Severin.

Managerul Spitalului, Ionuț Mihăilică, a anunțat astăzi într-o ședință internă că va renunța la funcția de conducere și a anunțat că Mihaela Popovici, șefa TSD Caraș-Severin, îi va succeda pe poziția de manager al unității medicale.

„Am renunțat la acest post de conducere în principal pentru că nu am putut să îmi desfășor activitatea pe specializarea mea de pneumolog, astfel că în noiembrie trebuie acreditată secția și eu trebuie să rămân șef de secție pentru a putea lucra la acreditare. Nu am ținut cu dinții de acest post niciodată și când am acceptat prelungirea mandatului interimar am spus că eu voi sta cât e nevoie”, a precizat medicul Ionuț Mihăilică pentru expressdebanat.ro.

Acesta ne-a lăudat-o pe farmacista Mihaela Popovici spunând că are cursul de management sanitar și master în sănătate și îndeplinește condițiile impuse prin concurs. De asemenea, Ionuț Mihăilică ne-a declarat că și directorul medical va fi înlocuit și asta pentru că medicul Eugen Munteanu, membru PSD, va ieși la pensie și nu mai poate ocupa funcția de conducere, astfel că postul a fost propus medicului specialist în chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă Singh Bhupinder .

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/