NEWS ALERT. Intervenție SMURD în Băile Herculane! Un bărbat a căzut de la înălțime!

Unul dintre muncitorii care lucrau la renovarea Hotelului Minerva din Băile Herculane a căzut şi s-a lovit la cap, fiind preluat de o ambulanţă SMURD de la Orşova.

Potrivit inspectorului-şef Eugenia Mihăiescu, evenimentul a fost anunţat şi la ITM Caraş-Severin, o echipă de la această instituţie deplasându-se la faţa locului pentru a verifica evenimentul produs şi dacă este vorba despre un accident de muncă sau nu. „A căzut o persoană, deocamdată cercetăm evenimentul”, spune Mihăiescu.

Din fericire, se pare că, la o primă evaluare, viaţa persoanei în cauză nu ar fi pusă în pericol, deşi are un traumatism cranio-cerebral deschis. Era conștient şi colabora în momentul în care a fost preluat de medici. Niciuna dintre cele două ambulanţe din Băile Herculane nu a putut interveni la eveniment, fiind ambele plecate cu alte urgenţe la Severin şi Bogâltin, astfel că a fost necesară intervenţia unei ambulanţe SMURD de la Orşova. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Orşova de unde, cel mai probabil, după ce va fi stabilizat, medicii îl vor transfera la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

leader board 728 x 90 px

Rămâi pe expressdebanat.ro. Revenim cu amănunte!