NEWS ALERT. Incendiu la căminul studențesc din Reșița! [UPDATE]

La căminul studențesc al Universității „Eftimie Murgu” din Reșița s-a dat alarma! Din acoperișul clădirii a început să iasă fum, așa că oamenii din zonă au alertat autoritățile.

Pompieri și polițiști s-au deplasat de urgență la căminul studențesc din centrul Reșiței. Asta după ce s-a dat alarma prin numărul unic 112. Din acoperișul clădirii ieșea fum, semn că în interior este posibil să fi izbucnit un incendiu.

Căminul nu este locuit, clădirea fiind încă în construcție.

Ora 16.00

Potrivit primelor date primite de la fața locului, incendiul a fost localizat și se acționează pentru stingerea lui. Flăcările au provocat destul de mult fum. Pompierii încă sunt la fața locului și încearcă să stabilească ce anume a declanșat flăcările, prima ipoteză fiind că incendiul ar fi izbucnit de la o instalație.

Ora 17.45

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin anunță că incendiul s-a manifestat la parterul și la etajul I al căminului, la niște cabluri. „Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că focul se manifesta la niște cabluri electrice de la subsolul și parterul clădirii. Incendiul a fost localizat și lichidat în timp scurt. Intervenția pompierilor militari a fost dificilă din cauza fumului foarte dens degajat de materialele cuprinse de flăcări care a inundat întregul cămin studențesc”.