NEWS ALERT. Dunca și-a dat acordul! Pleacă Vidaicu, vine Ungur!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, i-a mărturisit șefului PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, că-l va schimba pe administratorul public al județului.

Dacă Tinu Vidaicu a spus pentru expressdebanat.ro că se mai gândește dacă demisionează sau nu, motivând că are sprijinul președintelui Dunca, senatorul Vela a explicat că lucrurile stau exact pe dos. Pentru că nu-l cunosc și nici nu este membru al PNL, nu comentez și nici nu îmi dau cu părerea despre ce postează sau spune dânsul. Eu am fost anunțat de președintele CJ și unul din vicepreședinți joi, respectiv vineri, despre faptul că acesta va pleca din Consiliul Județean Caraș-Severin. În ședința Biroului Județean al Filialei PNL CS am aflat mai multe detalii neplăcute și de la alți colegi liberali și, în consecință, am votat cu unanimitate de voturi, conform Statutului, recomandarea ca Andrei Ungur, actual Secretar de Stat la MINISTERUL DEZVOLTĂRII, LUCRĂRILOR PUBLICE ȘI ADMINISTRAȚIEI, să fie susținut pentru a fi numit noul administrator public al Județului Caraș-Severin. Andrei este o propunere serioasă, având în vedere experiența sa locală și la cel mai înalt nivel în domeniul administrației publice. Această variantă a fost discutată înainte de ședința plenului BPJ și cu Romeo Dunca, care nu a putut participa la vot, dar a fost de acord ca, din mai multe alternative, să optăm pentru Andrei Ungur.”, a precizat președintele PNL Caraș-Severin pentru expressdebanat.ro.

Fiind vorba despre Romeo Dunca, e absolut imposibil de spus acum când și cui i-a spus adevărul. Lui Tinu Vidaicu sau lui Marcel Vela?! Nici amândurora nu ar fi exclus!

leader board 728 x 90 px