UPDATE/NEWS ALERT. Crimă la un sălaș din Sichevița! Sângele vărsat, pedepsit cu arest preventiv!

explo 1000x200

În mai puțin de 48 de ore, încă o beție între amici s-a terminat cu vărsare de sânge în Caraș-Severin. Dacă la Zorlențu Mare vorbim doar despre o tentativă de omor, la Sichevița lucrurile sunt și mai grave!

Un bărbat de 48 de ani a fost ucis noaptea trecută la un sălaș din zona Valea Ravensca, fiind înjunghiat cu un cuțit în abdomen chiar de prietenul de pahar, cu care a petrecut ore bune. Odată ce numărul paharelor date peste cap a crescut considerabil, cei doi s-au luat la bătaie. După ce și-au împărțit câțiva pumni, s-a ajuns la crimă. Autorul omorului, spun cunoscuții acestuia, ar avea 62 de ani, este din Sichevița și se află în momentul de față în custodia oamenilor legii. Aceștia au aflat abia în această dimineață ce s-a întâmplat la Valea Ravensca.

„Așteptăm ca echipa de cercetare să ajungă la fața locului, în cauză fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii de omor, a confirmat Cecilia Dăneț, reprezentanta IPJ Caraș-Severin.

UPDATE 1 – S-a lăsat cu arestare preventivă!

Referitor la dosarul penal înregistrat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, privind infracţiunea de tentativă la omor prevăzută de Lege, a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioada de 30 de zile de către Tribunalul Caraş-Severin.

Procurorii menţionează că urmărirea penală este fază a procesului penal, are caracter nepublic şi nu răstoarnă prezumţia de nevinovăţie.

banner 970 x 250