NEWS ALERT. Carambol pe autostradă! 14 persoane implicate în accident! [FOTO]

Accident cumplit pe autostradă, în dreptul localității Bethausen! Au fost implicate două tiruri, două autoturisme, un microbuz și o camionetă.

Carambol pe autostradă în plină noapte. Accidentul a fost anunțat în jurul orei 3.15. În primă fază, un TIR care staționa pe banda de urgență, pe sensul de mers Lugoj-Margina, a fost lovit în plin de un alt autotren care a ajuns în parapetul lateral. Coloana de mașini formată în urma impactului a crescut numărul de autovehicule implicate în accident, astfel că, în cele din urmă, pe lângă cele două tiruri, a fost necesară intervenția și pentru două autoturisme, un microbuz și o camionetă.

„Accident rutier pe A1, km 444. În accident au fost implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă și două autoturisme. În total, au fost implicate 14 persoane dintre care cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Din cele cinci victime, două au fost încarcerate. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un ATPVM (Autospecială de transport personal și victime multiple), 16 pompieri Și trei echipaje SAJ”, anunță Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al pompierilor timișeni.

Primul apel la 112 a venit de la șoferul tirului oprit pe banda de urgență. La acel moment, nu era vorba despre un accident, ci conducătorul auto voia să anunțe alt tip de probleme. Impacturile s-au produs după aproximativ 15 minute.

Circulația rutieră a fost reluată complet în jurul orei 8.00.

Sursă foto: ISU Timiș