NEWS ALERT. Cadavrul celei de-a patra victime din accidentul de la Coronini a fost găsit! La zeci de kilometri distanță!

explo 1000x200

Bărbatul de 48 de ani, dispărut în apele Dunării încă din 7 octombrie, în cumplitul accident de la Coronini, a fost găsit. Trupul se afla la peste 40 de kilometri distanță de locul accidentului, fiind în stare avansată de putrefacție.

Autoritățile au găsit și cel de-al patrulea membru al familiei dispărute în urmă cu aproape 3 săptămâni în apele Dunării, în accidentul de la Coronini. Este vorba despre capul familiei, un bărbat de 48 de ani. Cadavrul a fost descoperit ieri dimineață, în jurul orei 9.30, ora României, plutind pe apă la 44 de kilometri distanță de locul accidentului, pe teritoriul Serbiei. Potrivit autorităților din țara vecină, trupul este în stare avansată de putrefacție, dar a fost identificat prin intermediul unor documente personale găsite asupra sa.

Familia a fost anunțată, iar astăzi se efectuează autopsia.

În cumplitul accident de la Coronini și-au pierdut viața 4 persoane: bărbatul de 48 de ani, soția acestuia de 40 și doi copii ai familiei, un tânăr de 22 de ani și o fetiță de doar 3 ani.

Sursă foto: Cuget Liber

banner 970 x 250