NEWS ALERT. Cadavru în mijlocul drumului! Poliția, pe urmele fugarului! [UPDATE]

Un bărbat a fost găsit fără suflare pe DN 6, pe raza localității Topleț. Cel mai probabil e vorba despre victima unui accident rutier!

Poliția din Caraș-Severin a fost alertată în această dimineață, în jurul orei 4.00. Cadavrul unui bărbat de 80 de ani fusese descoperit în mijlocul drumului E 70 (DN6), la Topleț. Din primele cercetări efectuate la fața locului, ar fi vorba despre o traversare neregulamentară. Șoferul autoturismului care l-a accidentat pe bărbat a fugit de la locul faptei. În momentul de față oamenii legii încearcă să-l identifice, deoarece martori oculari n-au existat. Victima este din Orșova.

Ora 10.20

Polițiștii continuă cercetările și fac un apel la toți cei care pot oferi informații despre șoferul fugar. „Polițiștii Serviciului Rutier și cei din Băile Herculane continuă la această oră cercetările în vederea identificării autorului și a stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta. Oricine poate oferi informaţii care să conducă identificarea conducătorului auto este rugat să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!”, este rugămintea transmisă de IPJ Caraș-Severin.

Șoferul vinovat riscă între 2 și 7 ani de închisoare pentru fugă de la locul accidentului.

Sursă foto: Arhivă