NEWS ALERT. Bătrân ucis de mașina de gunoi în curtea azilului din Reșița!

Un bătrân din Reșița, beneficiar al Căminului pentru Persoane Vârstnice, a murit, în urmă cu puțin timp, după ce a fost lovit de o mașină care venise să colecteze gunoiul. Incidentul a avut loc chiar în curtea azilului din Reșița.

Incident șocant în curtea Căminului pentru Persoane Vârstnice din Reșița. Un bărbat de 93 de ani, beneficiar al căminului, a fost lovit de mașina de gunoi a firmei Brantner.

„La ora 14.15, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în curtea azilului de bătrâni din Reșița a avut loc un accident în care a fost implicat un autovehicul Brantner. În timp ce conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, efectua manevra de mers înapoi pentru a ridica gunoiul menajer, a surprins și accidentat mortal cu roțile din stânga spate o persoană în vârstă de 93 de ani ce se afla în aproprierea pubelelor. Se efectuează cercetarea la fața locului”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical al Ambulanței, care nu a putut decât să constate decesul.

„A fost călcat un bătrân care era cazat la azil. Poliția face cercetări, așa că nu pot să vă dau prea multe informații. Persoana a decedat, în apropiere de capelă. Zona fiind îngustă, se intră cu spatele la containerele azilului. Șoferul nu l-a observat pe bătrân, iar acesta ar fi avut probleme cu auzul. Că ea, atunci când merge cu spatele, emite semnale acustice și luminoase, dar se pare că nu a auzit”, ne-a declarat Marius Burileanu, director al punctului de lucru Brantner Servicii Ecologie din Reșița.

Conducerea Căminului pentru Persoane Vârstnice, personalul, dar și ceilalți beneficiari sunt în stare de șoc. „E groaznic ce s-a întâmplat! Bătrânul este beneficiar al Căminului, ultima adresă fiind pe Reșița. Are o nepoată pe care urmează să o anunțăm. Dumnezeu să îl ierte!”, ne-a declarat Mirel Sabo, directorul azilului reșițean.