NEWS ALERT. Alte patru plantații de canabis găsite în Caraș-Severin, la limita cu județul Timiș!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Timiș și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat un grup infracțional specializat în operațiuni ilegale cu droguri de risc. Au fost descoperite 5 culturi de canabis și ridicate 150 de kilograme de droguri! Patru din cele cinci plantații erau în zona Berzovia din Caraș-Severin.

În perioada 6-9 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au depistat în flagrant delict doi bărbați, de 30 și 41 de ani, în timp ce comercializau aproximativ un kilogram de canabis, pe raza municipiului Timișoara.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, la data 10 octombrie, polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș. Activitățile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în cultivarea și comercializarea ilegală de canabis.

Extinzând cercetările, la data de 11 octombrie polițiștii au descoperit, la limita județelor Timiș și Caraș-Severin, alte patru culturi de canabis. La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, precum și jandarmi. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, cultivarea de droguri de risc, fără drept, trafic și deținere de droguri de risc.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/