NEWS ALERT. Accident mortal între Bocșa și Berzovia! A murit la numai 20 de ani! (UPDATE)

Impactul violent dintre autoturismul condus de un tânăr din Bocșa și un stâlp de pe marginea drumului, care a avut loc în urmă cu puține minute, a dus la decesul șoferului!

Singur în autoturism, unul înmatriculat în străinătate, tânărul a decedat pe loc în urma impactului violent. Polițiștii de la Rutieră stabilesc la această ora cauzele probabile ale tragediei. Din primele informații, șoferul a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului. Circulația nu este afectată.

Trebuie spus că, în ultimii ani, pe drumul respectiv au avut loc mai multe evenimente tragice, autori fiind tineri din Bocșa, urcați la volan fără să posede permis de conducere. Erau, în schimb, băuți bine. În cazul de față, deocamdată nu se cunosc astfel de amănunte.

leader board 728 x 90 px

UPDATE, ora 20.40

Bănuielile s-au confirmat. Tânărul care a murit astăzi la volanul unui bolid de lux nu avea permis de conducere. Mai mult decât atât sunt indicii clare că acesta se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!