Neuromed ar putea pleca din incinta Spitalului Municipal Caransebeș. Octavian Dena spune că decizia aparține doar administratorului firmei

explo 1000x200

Octavian Dena, managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, ne-a declarat că decizia închiderii secției Neuromed de la Compartimentul de Imagistică nu are nicio legătură cu conducerea spitalului.

Octavian Dena a făcut mențiunea că Neuromed este o afacere privată, în care doar acționarii și administratorul afacerii pot lua această decizie.

„Din punctul meu de vedere, nu consider că plecarea Neuromed, care are un computer tomograf (CT) lângă CT-ul spitalului, ar afecta într-un fel activitatea spitalului, deși în discuția cu proprietarul Neuromed am spus că noi ne-am dori ca ei să rămână, deoarece că pentru spital ar fi foarte bine să existe o soluție alternativă serviciului de imagistică pe care-l are spitalul în dotare în acest moment”, ne-a declarat Octavian Dena, managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caranseebeș.

Reamintim că la parterul fostei policlinici, în zona de imagistică a spitalului, serviciul privat Neuromed funcționează de ani de zile, chiar și când spitalul nu dispunea de computer tomograf performant. Eficientizarea serviciilor de imagistică era una dintre măsurile identificate în urma controlului la spital, ca fiind posibile surse de venituri la bugetul spitalului.