Nelu Popa se roagă la Dumnezeu să scape Banatul de Munte de PSD!

stiri din resita cu peimarul nelu popa
untitled design set 970x90 px

Primarul Reșiței le bate obrazul prefectului Ioan Dragomir, deputatului Silviu Hurduzeu și secretarului de stat Flavius Nedelcea, pe care îi acuză că îi mint pe cărășeni!

„Nu mai mințiți reșițenii, nu mai mințiți cărășenii! Prefectura nu dă nimic! Prefectura unui județ este asemeni unui telefon. Are un receptor și un emițător. Adică, fiind reprezentantul guvernului în teritoriu, emite spre public deciziile guvernului și recepționează probleme, situații,etc. dinspre public (sindicate, asociații, cetățeni, etc..) și le solutționează, sau le transmite spre guvern. Prefectura nu dă nici un leu nimănui. Niciodată!

Banii despre care faceți vorbire în conferințele voastre de presă, ne-au fost luați de guvern, prin redirecționarea unor taxe care ni se cuveneau de drept, iar în urma protestelor AMR (Asociația Municipiilor din România), ministerul de finanțe și prim-ministrul au compensat sumele pierdute. Punct.”, a reacționat Nelu Popa după discuțiile din ultima vreme legate de alocările bugetare.

Edilul-șef al Reșiței spune că, din 2016, de când face administrație publică și implicit politică, nu și-a mințit niciodată concetățenii. De asemenea, nici nu a încercat să-și aroge lucruri pe care nu le-a făcut. Popa recunoaște că nu este perfect, însă încearcă, spune el, să schimbe viața reșițenilor în bine.

„Mă uit la voi de o perioadă de timp și mă minunez. Mințiți fără rușine. Să știți că lumea înțelege pas cu pas cine sunteți și câte parale faceți. Mai bine spuneți-le reșițenilor DE CE țineți o mare companie britanică atarnată de gardul IMR-ului de peste 8 (opt) luni. De ce, cu Flavius Nedelcea ministru secretar de stat la ministerul economiei, nu sunteți în stare să reporniți Arsenalul, după aproape 15 ani de stat în conservare, în condițiile în care TOATĂ Europa caută soluții rapide de producție armament, pericolul rusesc devenind tot mai amenințător..?! În loc să vă ocupați de lucruri serioase, care vă stau la îndeamnă, de care sunteți direct responsabili, voi ieșiți în presă și mințiți că ați dat reșițenilor bani. Să vă fie rușine!”, le-a transmis primarul Reșiței liderilor PSD Caraș-Severin.

Și lui Ionuț Chisăliță, directorul IMR, îi cere Nelu Popa ceva. Să explice de ce nu sunt plătite impozitele de ani de zile. „Flavius Nedelcea vă spune «dă-l dracu’ de nenorocit, nu-ii plătim nimic». Primăria nu vă pune poprire pe conturi ca să nu creeze o problemă socială cu cele câteva zeci de muncitori rămași pe acolo să măture halele goale de peste zece ani. Rușine să vă fie! Nu am făcut-o până acum, însă de azi, mă voi ruga zilnic bunului Dumnezeu să scape județul ăsta, să scape Banatul de Munte de voi!”, a conchis primarul Popa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/