Nelu Popa: Nu e un dezastru atât de mare în trafic! Va fi o lucrare de foarte bună calitate!

50083125107 97c7d471ad k

Primarul Reșiței e foarte mulțumit de modul în care se derulează până acum lucrările pentru reintroducerea tramvaiului, dar și de soluția găsită pentru devierea traficului din zonele în care au fost deschise șantiere!

 PORR se mișcă excelent, atât pe bulevardul principal din Govândari, cât și pe alte șantiere din vestul României, s-a convins Nelu Popa. „Da, sunt absolut mulțumit de această firmă. Zilele trecute, când mă întorceam de la aeroport, lucrau oamenii la 9 seara, înspre Remetea, înspre Recaș. E firmă serioasă, nu am nicio rezervă. Vor face o lucrare foarte bună, de foarte bună calitate. Colaborarea între colegii mei din primărie și PORR este foarte bună, toată lumea își vede de treabă.”, a spus edilul-șef pentru expressdebanat.ro.

Referitor la traficul deviat, primarul Popa spune că nu sunt probleme deosebite, că s-a circulat mai bine decât s-ar fi așteptat. În plus, nu mai durează mult și se deschide calea de acces celălalt mal al Bârzavei, astfel că traficul va fi și mai aerisit. „Din fericire, este peste așteptările mele. Eu m-am așteptat ca lumea să înceapă să folosească varianta ocolitoare, adică pe la Țerova, pe centură, prin Dealul Crucii sau varianta prin parcul industrial, dar se pare că încă nu e cazul. Lucrurile se derulează normal. Eu urmăresc cu foarte mare atenție ce se întâmplă la pasajul de la Intim și acolo s-a gâtuit traficul, dar se pare că nu e o dramă, nu e un dezastru atât de mare. Asta mă face să fiu foarte optimist pe viitor că, după ce vom muta parte din trafic pe zona Mociur, zona de Mol, probabil vom asista la un mare debușeu în zona Triaj. Suntem ok, suntem în grafic, acum aștept să vină banii din PNDL ca să putem să demarăm lucrările de realizare a bretelei pe malul drept al Bârzavei.”, a mai precizat Nelu Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

 

publicitate si promovare online banner maxagro