Nelu Popa, lăudat la Timișoara de Ludovic Orban! „Este un primar excepțional”

În vizita sa din Banat, Ludovic Orban s-a întâlnit și cu liberalii din județul Timiș în cadrul unui eveniment organizat în Timișoara. Premierul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nelu Popa.

Numele primarului din Reșița a ajuns pe buzele lui Orban în contextul în care a explicat de ce sloganul partidului este „România în care se poate”. Orban a spus că expresia a fost aleasă pe baza evaluării performanței administrative a primarilor liberali care, odată puși în funcție, și-au implementat cu succes proiectele și au dezvoltat localitățile pe care le-au condus.

Printre exemple a fost Nicolae Robu, primarul Timișoarei, Florin Oancea, primarul Devei, Emil Boc, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan, dar și Nelu Popa.

„Nelu Popa este un primar excepțional. Un primar care pur și simplu a dinamizat Reșița și care are vreo 40 de proiecte cu finanțarea europeană, el fiind un campion al absorbției fondurilor europene. A reușit să atragă peste 140 de milioane de euro în proiecte de dezvoltare ale Reșiței, în primul său mandat”, a spus premierul.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Orban are toate motivele pentru care să îl laude pe Nelu Popa în condițiile în care primarul Reșiței este cotat în sondaje, la momentul actual, cu aproximativ 70 de procente.

Sursă foto: PNL Reșița

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/