Nelu Popa la Pro România! „Este un om de perspectivă, va face o figură frumoasă!”

Lui Victor Ponta i s-ar fi promis trecerea primarului liberal al Reșiței la Pro România! Dezvăluirea a făcut-o Gheorghe Jenar, cel care tocmai a revenit printre social-democrați. 

Doctorul Jenar a aruncat o adevărată bombă pe scena politică: Nelu Popa la Pro România! „Victor Ponta nu e de stânga, e cu oricine, ca dovadă și aici, în Reșița, discuția care a fost când a vrut să-l recruteze pe Nelu Popa. Au bătut palma pentru așa ceva. Chiar el întreba conducerea Pro România Caraș-Severin: Unde este primarul acela liberal, nu mai vine la noi?! Ăsta este Victor Ponta! Să nu mă pun să vorbesc!”, a afirmat Jenar, care a plecat din Pro România pentru a reveni în PSD.

E adevărată, e posibilă o astfel de variantă?! Gheorghe Jenar insistă că da, a auzit cu urechile lui asta, chiar din gura lui Victor Ponta.Da, s-au purtat negocieri demult, încă de la început, de când s-a înființat Pro România. Nu știu mai mult, am relatat exact ce a zis domnul Ponta”, a completat vechiul și proaspătul social-democrat.

Nelu Popa, primarul Reșiței, a comentat în stilu-i caracteristic dezvăluirile lui Jenar: „Îi doresc mult succes, el este un tânăr talent și eu cred că va face o figură foarte frumoasă la PSD. E un om de perspectivă, el poate reprezenta viitorul PSD-ului!”