Nelu Popa îi mai întinde o dată mâna lui Silviu Hurduzeu?!

popa hurduzeu

Liderul PNL Reșița îl avertizează pe președintele PSD Caraș-Severin: euforia e cam mare în condițiile în care PSD nu a obținut o majoritate la nivel de Consiliu Județean la alegerile din 9 iunie!

Un comentariu făcut în spațiul public de către Nelu Popa poate conduce la ideea formării unei majorități PSD – PNL la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin în viitorul mandat. „Chiar și cinismul poate fi o formă de scandal. Am avut decența și fairplay-ul să vă felicit la 5 dimineața, la sediul PSD, probabil fiind primul liberal care a făcut acest lucru, cel putin “în direct”. Totuși, lipsa unei majorități în Consiliul Județean și necesitatea de a o crea, cred eu cu partenerul de coaliție la nivel național, asociată cu declarațiile dvs repetate, de a instaura un climat de colaborare și înțelegere instituțională, nu face casă bună cu cele de mai sus. Sper ca euforia alegerilor să se stingă încet, încet și să gândim spre viitor cu responsabilitate. Personal, vă doresc mult succes și gândul bun să vă fie călăuză!”, îi transmisese Popa lui Hurduzeu.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px
 Pentru a nu fi înțeles greșit, Nelu Popa nuanțează: „Postarea d-lui Hurduzeu are o notă de aroganță, contrară declarațiilor sale din perioada campaniei, în care îndemna insistent cărășenii să aleagă „liniștea” în locul scandalului. în acest sens am avertizat că euforia e cam mare în condițiile în care PSD nu a reușit să degajeze o majoritate la nivel de consiliu județean! Da, l-am felicitat pe Silviu Hurduzeu luni dimineață, însă NU, nu ne iubim! Personal, încerc sa coabitez cu politicienii din alte formațiuni, în limitele bunului simț. Am făcut-o mereu, de când sunt în administrație, însă, atenție (!), doar până sunt călcat pe bec!”
stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/