Nelu Popa e singurul care s-a dezis de sistem și de „termitele” care au sărăcit România!

Primarul Reșiței a fost ridicat astăzi în slăvi de consilierul județean PMP, medicul Paul Purea, pentru care aproape toți ceilalți politicieni din județ și-au văzut doar de propriile interese, în detrimentul orașului și cetățenilor.

Felul în care Nelu Popa spune lucrurilor pe nume, fără să-și calculeze cuvintele, așa cum ar face orice politician versat, e pe placul doctorului Purea, cel care a trăit ani buni în civilizația germană și care acum e consilier județean din partea partidului lui Băsescu. „Este singurul om din conducerea Reșiței care se pare că s-a rupt de sistemul termită. Eu nu vorbesc de mușuroaiele de furnici, pentru că furnicile lucrează. Eu vorbesc de termite! Să te ferească Dumnezeu! România a fost terminată de termite. Este singurul om din Reșița care a ieșit din acest mușuroi cu îndrăzneală și viziunea dumnealui. Toate partidele politice sunt termite. Singurii care ar trebui să schimbe ceva sunt oamenii. Politicul ne-a distrus!”, a spus Paul Purea la workshop-ul ce a avut loc astăzi, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, întâlnire la care s-au căutat răspunsuri și soluții pentru viitorul Reșiței.

Purea a vorbit în termeni laudativi și despre proiectul primarului prin care intenționează să reintroducă tramvaiul în municipiu, în ciuda faptului că există și destui opozanți. „Eu sunt susținătorul numărul unu al proiectelor primarului Ioan Popa. Reșițenii ar trebui să-i mulțumească, pentru că într-adevăr e un om care s-a îndepărtat de sistem. Eu sunt adeptul schimbărilor radicale și sunt convins că vor fi destule la Reșița sub oblăduirea domnului primar”, a mai spus Purea.