Nelu Popa, dorit la Consiliul Județean!

stiri Resita cu nelu popa si romeo dunca
untitled design set 970x90 px

Reșița are foarte multe probleme și Nelu Popa riscă să piardă alegerile pentru un nou mandat de primar, anunță Silviu Hurduzeu!

Liderul PSD Caraș-Severin susține că Popa va avea viață grea anul acesta. Mai ales după ce problemele din oraș ar fi creat destulă nemulțumire. În plus, indiferent cu cine vor intra în competiția electorală, social-democrații vor conta cu adevărat. „Dintre Ionuț Popovici și Remus Rof se va stabili candidatul nostru la Reșița. Există conturată decizia, dar prefer ca aceasta să fie spusă după ce statutar ne întâlnim. Este o propunere pe care o să o fac Biroului Politic Județean și sper ca cei care fac parte din conducere să fie de acord. Sunt șanse reale ca Nelu Popa să fie bătut petru că și la Reșița sunt probleme. Și acest mare proiect cu tramvaiul suferă. Suferă și din punct de vedere al finalizării, și din punct de vedere al finanțării, pentru că nu mai sunt bani, dar și din punct de vedere al execuției. Am văzut că a fost nevoie recent să se spargă asfaltul proaspăt turnat pentru a rezolva o problemă a rețelelor de apă și canal. Evident că nu asta duce la pierderea alegerilor de către Nelu Popa, dar mai sunt și alte lucruri.”, a declarat Silviu Hurduzeu la Express Live.

Președintele pesediștilor cărășeni și totodată candidatul la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin a mai făcut o mărturisire interesantă. Și l-ar fi dorit pe Nelu Popa contracandidat, în detrimentul lui Romeo Dunca. „Eu cred că este nevoie și la Reșița de un suflu nou. Până la urmă, Nelu Popa are 2 mandate. Auzisem la un moment dat că ar fi o variantă de a candida la președinția CJ. Mi-ar plăcea să-l am contracandidat pe Nelu Popa la președinția Consiliului Județean! Noi intrăm în alegeri pentru a le câștiga, nu pentru a face figurație, indiferent de localitatea unde vom avea candidat și vom avea de data aceasta candidați în toate localitățile. Este foarte importantă Reșița și mare parte din resurse le vom canaliza pe campania de la municipiul Reșița. Nu au fost și nici nu o să dau astfel de ordine, de a da cu parul în Nelu Popa. El a fost însă cam singur pe plantație, nimeni în 7 ani nu prea l-a criticat. Nu va mai fi așa!”, a mai spus Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/