Nelu Popa, atac dur în ziua alegerilor. „Dacă s-ar fi făcut niște analize psihiatrice, unii n-ar fi fost candidați pe liste”

Primarul Reșiței a mers la vot în jurul orei 10.00. Așa cum era de așteptat, a votat pentru o Românie normală, dar totodată i-a taxat pe cei care au reproșat neparticiparea unor candidați la dezbateri publice. Și sănătatea mintală a unor candidați la prezidențiale a fost adusă în discuție de primarul liberal…

„Am votat pentru o Românie normală și mă bucur că prezența la vot este destul de mare pentru această oră. Sper să avem o Românie normală începând din următoarea perioadă”, a declarat Nelu Popa în fața secției de votare.

Primarul Reșiței s-a arătat plăcut surprins de numărul mare al românilor din străinătate care s-au prezentat până acum la vot, considerând că Ministerul de Externe a luat măsuri foarte bune pentru a oferi tuturor românilor de peste granițe posibilitatea de a vota. A avut în schimb un răspuns pentru cei care au comentat lipsa unor candidați din dezbaterile publice.

„Am văzut luări de cuvânt în ultimele zile cum că unii ar fi fost supărați că alții n-au participat la dezbateri publice. E ca și cum noi, CSM Reșița, am fi supărați că n-a venit Milan sau Manchester United sau Barcelona să joace cu noi niște meciuri de fotbal, când noi n-am ajuns încă în Liga Campionilor. Nu cred că putem blama pe cineva că n-a participat la niște dezbateri cu unii care, dacă s-ar fi făcut și niște analize psihiatrice, n-ar fi fost candidați pe liste. Eu sunt convins că cei care vor fi în turul doi vor face dezbateri publice și ne vom bucura de explicații și de politici pe care le au în minte fiecare dintre cei doi candidați care vor rămâne”, a spus primarul Popa.