Nelu Popa a explodat: „Oamenii ăștia sunt niște demenți! De pe vremea lui Ceaușescu așa ceva nu s-a mai întâmplat!”

Primarul Reșiței, președintele PNL Reșița, Nelu Popa, are tensiunea la limite alarmante după ce PSD a îngrădit liberul acces în orașul Târgoviște, iar România seamănă tot mai mult cu Turcia lui Erdogan!

„Având în vedere ce s-a întâmplat duminică, la Târgoviște, vreau să-i asigur pe toți cei care doresc să intre în oraș pe perioada mitingului PNL din centrul civic, de miercuri, de la ora 17.00, că nu au nevoie de parole de acces! Pot intra liniștiți din orice direcție, dinspre Caransebeș, Bocșa, Lupac sau Carașova, cu mașini mici, cu biciclete, cu trotinete, cu tiruri, nimeni nu le va cere parole să intre în oraș. La intrarea în Târgoviște a fost nevoie de parolă, mi se pare un lucru incredibil. Oameni care voiau să meargă la meci nu au putut intra în oraș pentru că nu știau parola”, a tunat Nelu Popa.

Primarul liberal al Reșiței este la fel de revoltat și pe ceea ce face PSD în Caraș-Severin. În acest sens, a enumerat mai mulți șefi de instituții publice pe care PSD îi plimbă peste tot în județ pentru a face propagandă electorală partidului condus de Liviu Dragnea. „E grav ce se întâmplă la ora asta în România. Oamenii ăștia sunt niște demenți! Au politizat tot, oamenii ăștia pun niște presiuni fantastice, nu numai pe justiție, pe inspectoratele școlare, pe spitale, îi cară după ei prin județ, pe Waldi Murgu, Sebi Purec, ăla de la Direcția de Sănătate Publică. Asta nu s-a întâmplat în ultimii 25 de ani! Dacă stăm și nu sesizăm lucrurile astea e grav pentru că, în final, ne va afecta pe toți. De pe vremea lui Ceaușescu așa ceva nu s-a mai întâmplat!”, s-a aprins și mai tare Nelu Popa.

banner 970 x 250